jóga studio roztoky

Aktuality

Sobota

9:00 – 10:00

dle rozvrhu a počasí

Pod širým nebem, za doprovodu zpěvu ptáků se scházíme na podložce. Abychom… se opět navrátili k sobě. Abychom vytvořili prostor pro zastavení, prostor pro vnímání sebe a svých pocitů.. Abychom cvičením v těle tvořili prostor pro dech. To vše nás vede k větší všímavosti, sebereflexi, poznání sebe a svých potřeb a přináší nám klid a spokojenost do našich dní a do našeho života. S bonusem pevného a zdravého těla.

13. října 2024

9:00 hod.

Mini retreat plný ajurvédy a jógy.Výživné občerstvení i praktický seminář. To vše v blízkosti vašeho domova tak, abyste se odpoledne vracela odpočatá za rodinou.

Preferujete individuální přístup nebo chcete prohloubit svoji praxi? Možná se necítíte na otevřenou lekci bez předchozích zkušeností, ale přesto chcete udělat první krok k pravidelnému praktikování. Individuální lekce může být vaše cesta.

Nadcházející workshopy

Zajímáte se o svět jógy nebo ajurvédy a rádi byste se naučili něco nového? Podívejte se na naše připravované podzimní workshopy a dopřejte si chvíle klidu a pohody s Jóga a Ty.

Novoroční JIN jóga se Sankalpou

Středa 10.1.

17:45 – 18:55

Daniela Pařízková

S láskou k Sobě: Zvuk, Intuice, Saraswati

Středa 10.1.

17:45 – 18:55

Daniela Pařízková

Kdo jsme?


Jsme jógové studio v Roztokách a ctíme názor, že každý člověk je jedinečný a má svou vlastní cestu pro sebepoznávání a hledání pravdy ve svém nitru. Cvičíme jógu způsobem, který respektuje tradiční postupy, tak aby vyhovoval našim dnešním potřebám. Naším přáním je vytvořit místo, kde si zacvičíte, uděláte něco pro sebe a dobití novou energií odcházíte s úsměvem na tváři. Jóga je nejen fyzické cvičení, (ale cvičit budeme určitě). Je to cesta k ozdravení těla, ducha i mysli.

Tak se připoj k nám, nech boty i starosti za dveřmi a vidíme se na podložce. 

Jóga a ty se na tebe těší.


Naše studio

Poznávej sebe s námi

Chcete být informováni o novinkách, chystaných kurzech a workshopech?

Zanechte nám svůj email.

Copyright © 2021 Jóga a ty | Crafted by Simona T.

Scroll to top